Ett företag inom bygg

Hej och hallå alla trevliga och fina människor som vill läsa här i bloggen idag. Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag på jobbet, eller vad ni nu än har varit eller har gjort. Själv kom jag hem för en timme sedan och har sjunkit ner i soffan i vardagsrummet. Här har blivit helt fantastiskt fint sedan vi kom i kontakt med ett byggföretag i Norrköping som heter Tankereds Byggservice. Jag och min man bestämde oss för ett tag sedan för att bygga till. Vår underbara villa skulle bli ännu mer fantastisk med en helt ny tillbyggnad och två nya sovrum och en tillhörande ljuvlig altan. Till denna tillbyggnad anlitade vi Tankereds Byggservice och det är vi väldigt glada över som ni säkert förstår. Nu har vi fått ett hus som är helt i vår stil och smak och detta hade aldrig varit möjligt om vi inte anlitat denna eminenta firma. 

 

Tack vare att detta blev så bra så kan jag inte annat än att skriva några ord om det här i bloggen, mina underbara läsare. För om det nu är så att också ni är i behov av ett kompetent och pålitligt byggföretag i Norrköping, då får jag varmt rekommendera er att kontakta Tankereds Byggservice. Det som slår mig det är ju hur billigt det hela blev och det kan vi tacka rutavdraget för. Annars hade vi kanske inte haft råd. Vi tog förstås en kostnadsfri offert och detta var ju jättebra. Tankereds Byggservice har gjort ett bra och fackmannamässigt utfört arbete här hemma så det är vi väldigt tacksamma för. Jag har tänkt mig att i ett kommande inlägg lägga ut bilder så ni får se hur fint det blev! Vi ska strax i väg och köpa nya möbler till dessa rum och det ska bli så roligt! 

 

*****