Här får du hjälp med din renovering

Hallå och god kväll på er alla goa och glada människor som tar er tid att läsa här i bloggen! Det här med min badrumsrenovering här i Järfälla som SM Bad och bygg i Västerort har gjort, har jag förstått är ett ämne som har engagerat väldigt många av er läsare. För jag berättade ju om det här när jag senast skrev i bloggen och jag har fått så många kommentarer på det där inlägget men framförallt frågor via mejl och den vanligaste frågan som har ställts är vilket företag det är som var här och renoverade. Så här är det alla underbara och nyfikna läsare, att det är ett företag som heter SM Bad & bygg i Västerort som var här och gjorde jobbet, vilket jag visst skrev alldeles nyss, hoppsan! De har kort och gott gjort ett fantastiskt jobb som är genomsyrat av hög kvalitet, kostnadseffektivitet och noggrannhet. Det finns så mycket gott att säga om denna firma och om vad de kan hjälpa till med för er i Järfälla med omnejd. Då har jag gjort så här för att underlätta för er sköna läsare, att jag bifogar en länk här i bloggen som ni kan klicka på, och vips så kommer ni in på deras hemsida där ni finner och får svar på alla era frågor förhoppningsvis. Vet ni vad, och detta är verkligen inte illa; när jag ringde mitt försäkringsbolag angående det här med att teckna om min försäkring så var det hur lätt som helst. När de hörde att det var SM Bad och bygg i Västerort som varit här gick försäkringen igenom på en gång. Finfint! Deras priser får en nästan att skratta hela vägen till banken!