Kul med heminredning

Hallå alla mina underbara läsare och ni är riktigt, riktigt varmt välkomna in till min blogg även idag. Tusen tack för era underbara kommentarer. Jag blir verkligen glad när ni berättar att det jag skriver om har gjort skillnad för er i era liv. Än en gång ett stort tack alla fina läsare och med detta sagt slänger jag mig rakt på dagens ämne. Jag har fått så mycket fina tips när det gäller min heminredning i Bollnäs. Hemlängtan är namnet på en superfin liten heminredningsbutik och lite till, där jag har inhandlat diverse vackra prydnadsföremål som jag nu har ställt fram hemma hos mig. Jag har faktiskt samlat på mig ett litet lager med fina saker så att jag kan variera mitt hem allt efter årstider, högtider eller helt enkelt för vad jag känner för att ha framme för tillfället. Det är ljusstakar, muggar, tygblommor, dukar och en hel del annat smått och gott. Jag tycker om att få sätta en personlig prägel på mitt hem och det kan jag göra tack vare att denna trevliga butik som heter Hemlängtan finns. 

Hemlängtan är en fin liten butik som passar särskilt bra för oss som är ute efter något inom heminredning i Ljusdal, Hudiksvall eller i Bollnäs. I den här butiken har jag hittat så mycket fina saker som samtidigt är lite unika. Det som säljs här är inte massproducerat och alltså ingenting som man hittar i var mans hem. Det kostar inte mycket pengar att inreda med “stil” och eftersom det är så prisvärt går det att ändra om där hemma rätt så ofta. Som ni säkert förstår mina fina läsare, så tycker jag verkligen att också ni borde besöka denna butik. Spana gärna in Hemlängtan på Facebook och på Instagram. Tack för idag!