Äta gott i Vara

Hejsan svejsan på er allesammans och jag hoppas att ni mår fint och att helgen har varit bra? Själv har jag haft en skön och avkopplande helg och det är egentligen inte innan på fredag den här veckan som det ska hända något riktigt stort. Min syster med familj kommer hit till Vara och har rest ända ifrån Norrland. De är flera stycken ska komma hem till mig på fredag eftermiddag och vi ska i vanlig ordning gå ut och käka. Det får bli på Tråvad Livsmedel den här gången också. Tråvad Livsmedel är en restaurang i Vara och där har jag varit ett antal gånger. Det har alltid serverats vällagad och god mat här och så är ju restaurangen väldigt fint inredd, det är trevlig personal och här vill man gärna sitta länge och bara njuta i denna mysiga och avkopplande miljö. Jag är en person som är noggrann med vad jag stoppar i min mun för uppriktigt sagt så finns det väldigt mycket dåliga livsmedel som inte håller måttet. Det behöver jag aldrig tänka på när jag käkar på Tråvad Livsmedel. De använder endast råvaror av hög kvalitet. Det finns flera delikata rätter att välja på i olika prisklasser så det här är ett ställe man kan gå till oavsett om det ska va enkelt eller om man vill ha det mer exklusivt. Att äta på Tråvad Livsmedel det är mer än att bara äta, förstår ni. Det är också en upplevelse för både smaklökar och vår själ. Därför återkommer jag gång på gång till denna restaurang för här får jag både valuta för pengarna och en riktigt fin smakupplevelse. Den här restaurangen i Vara borde ni också besöka tycker jag.