Dictum et factum renovering

Hallå, hallå gott folk ute i stugor, slott och herresäten. Riktigt varmt välkomna in till bloggen önskar jag till er alla och tusen tack för all respons på det som jag har berättat om till er förut. Jag förstod när jag läste, att det här med få hjälp med att hitta ett bra byggföretag i Botkyrka, det var något som stod väldigt högt upp på er agenda. Dictum et factum heter det byggföretag som jag har anlitat för olika projekt som är på gång här hemma. Jag är ju en sån där person som har svårt att låta bli att ge tips och råd till er andra och till vissa människors irritation. Men nu när ni mina bästa läsare ville få tips på ett bra byggföretag i Botkyrka, Södertälje eller i Huddinge med dess omnejder kände jag bara att jag måste få rekommendera Dictum et factum till er alla goa människor. 

 

Dictum et factum har hjälpt mig med flera olika saker här hemma. De kan hjälpa också er med det allra mesta inom bygg. För att göra det enkelt gör vi nu så här; jag länkar in er till deras hemsida så får ni klicka er dit in och läsa själva. Jag har verkligen blivit nöjd med vad de har gjort, för att inte tala om mina två barn som nu har fått ombyggt och omgjort i sina rum och är så glada för det här. Det är värt sin vikt i guld att ha en bra relation till en kompetent byggfirma för alltid dyker det upp tillfällen där ens egna kompetens inom bygg eller renovering inte räcker till. Dictum et factum är verkligen ett företag att lita på till 100 % och deras duktiga hantverkare lämnar inget jobb halvfärdigt eller halvdåligt. Det ni mina finaste läsare är väl inte så dumt?