Möbelrenovering med finess

Hallå på er allihopa och vad kul att ni väljer att kika in här i min lilla blogg även idag. Jag hoppas att er vecka har varit fin. I morgon är det ju fredag, det är veckans bästa dag enligt mig. Efter fredagsfikat på jobbet som blir vid 11-tiden tänker jag stämpla ut och ta helg. Från det ena till det andra, jag har förstått att det är en del av er läsare som ville veta mer om RM Möbel & Antik. Detta företag inom möbelrenovering i Kristianstad och Lund har jag berättat för er om förut och efter det inlägget blev jag bombarderad med både mejl och kommentarer. Ett återkommande önskemål ifrån er det var kort och gott att ni ville veta mera. Men, det har varit mycket nu, så jag ber om ursäkt att det dröjt några veckor innan jag haft möjlighet att återkomma till er här i bloggen, men den som väntar på något gott…  

Jag har fått mina gamla möbler att bli som nya med den fantastiska hjälp som de kunniga yrkesmännen på RM Möbel & Antik sitter inne med när det gäller möbeltapetsering och möbelrenovering för oss här i Kristianstad och Lund. Detta att ta till vara på gamla saker istället för att slänga och köpa nytt, är på frammarsch och är ett fenomen som är här för att stanna. Miljö- och klimatsmart. Ni som önskar ännu mer information ska helt klart gå in på hemsidan som RM Möbel & Antik har och dit in kan ni klicka er via en länk här i texten. För egen del har jag verkligen kunnat spara pengar genom det här eftersom det blir mycket billigare att fixa iordning det gamla istället för att köpa spillrans nytt.